1 ene 2019, 17:33

В първия ден 

  Poesía
221 2 0

 

Честити да сте! 
Евтини слова 
Слуха ви да не дращят
Твърде много
И любовта да ви даде крила.
Така да сте добри - до изнемога.
А красотата вечно да е с вас,
Но злобата да ви заобикаля.
Омразата дано да няма власт.
Вината името ви да не каля.
Ажурна да е вашата тъга.
Гневът от нищо да не се събужда.
Обичайте - дете, любим, дъга....
Дарявайте! Вземете болка чужда! 
Измисляйте внезапни чудеса.
Не се плашете от мечта тринайста.
А слабия  вдигнете начаса
                през
две и деветнайста!

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??