19 ago 2009, 18:21

В ръката ти 

  Poesía
530 0 2

Това, което е в ръката ти -
питал ли си се дали
направил си ти достатъчно,
за да може цял живот аурата му да блести?
Това, което е в ръката ти -
знаеш ли с каква сила
остава черни отпечатъци,
които изгарят, щом си отиде?
Това, което е в ръката ти - 
никой за толкова дълго не е докосвал,
за секунди край предишните разнасяше го вятъра,
без да даде възмоност от сложно да стане просто.
Това, което е в ръката ти -
са на душата ми всички нишки, скрити или ярки.
Давам ти се в самоубийствено предателство.
Ще ме имаш ли завинаги или и в твоята длан ще тлея за малко?

19.08.2009г.
гр. Плая Дел Инглес

© Събина Брайчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря за критиката, Сорбус, но на мен точно с ТИ ми харесва, нямам намерение да го избягвам. Таня, не знам за изгорелите кръгове, ама понякога ми се иска да остана някъде, не само да оставям нещо след себе си.
  • ... за дълго да е...!Като НЛО си ти - оставяш изгорели кръгове след себе си и загадки...!
Propuestas
: ??:??