5 nov 2022, 9:54

В скръб 

  Poesía
110 1 0

    „Бог, мамо, не Го

ли гневят, че не Му и

   вярват?" - „Не, чеде,

 

 в скръб е, че и напът към

   ада се надпреварват..." 

 

                                       

 

 

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??