15 jun 2021, 1:15

В света блажен на любовта красива 

  Poesía » De amor
694 2 6

Заспиваш ти... Унасяш се дълбоко

в света блажен на любовта красива.

Най- нежна си, когато спиш и много

жадувам да те чувствам в сън щастлива.

 

Ръцете ти възглавката обвили,

във мекотата обич са познали.

Косите дълги черни са и мили,

и в полумрака с чар са заблестяли.

 

Клепачите потрепват и усмивка

по устните малинови пламти.

Тъй кротка си под леката завивка,

а твоят дух сред небеса лети.

© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??