3 jun 2008, 9:48

В света принцеси няма 

  Poesía
624 0 2

Ти, мое мило... Ах, момче,

не искам да те нараня,

но случи ли се, знай, че

към теб не ще се променя!

Ах, ти, така наивен...

не знаеш още нищо и за любовта.

Недей да съдиш моя поглед дивен,

защото в него няма красота.

Това капан е

и той на другите любим е,

защото с него съм ранила

хиляди сърца...

Играеш с огъня - сега щастлив си,

ала те моля да се събудиш от съня...

Един-единствен миг вземи,

когато някога били сме двама.

Пази го, мили, и помни -

в света принцеси няма...

 

 

© Теодора Драгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??