25 sept 2011, 16:02

В топли води 

  Poesía » De amor
571 0 0

Ситни капки се разливат

към бездънното небе,

водни звуци пак припляскват

там, сред буйното море.

 

Водата морска нежно сгуши
в плътната си, синя гръд
две безкрайно влюбени души,
поели по един и същи път.

 

Смях, звънтейки, се понася,
удря се в кристалните води,
 към хоризонта се възнася
и трепетно звънти, звънти...

 

Водата хладна тръпки образува
по двете мокри, весели тела,
 но студа не се усеща никак -

обич стопля тъмната вода!

 

Прегръдка, плясък...
нежни ласки, палави игри,
двамата не виждат, не усещат-
 че навън почти се заздрачи..

 

Луната, бяла и красива,

по морето диво диря остави.
 Хорската глъч притъпяла
 малко по малко се сподави.

Тишина се разля

надлъж и нашир,
 само там, при морето,
се вдигаше любовен пир!

 

http://www.vbox7.com/play:2d2cb39f

И по повода - интимна любов, ето едно красиво поздравче за вас ! :)

© Катерина Костадинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??