12 feb 2009, 23:18

В твоите ръце 

  Poesía » De amor
738 0 1

В твоите ръце стопявам се.

В твоите ръце проклинам.

В твоите ръце смирявам се.

В твоите ръце загивам.

© Кристина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??