Аз съм в твоя свят красив
и сърцето ми говори,
всеки миг е с теб щастлив –
без тъга и без тревоги.
Аз съм в твоя свят красив,
забрави за всичко лошо!
Споменът е мълчалив,
времето за нас е спряло.
Тези бисерни сълзи
във очите си съм скрила
и усмивка от мечти
аз на тебе съм дарила.
С мене идва любовта,
тя звезда е светла в мрака,
тя е нежна красота,
в пътя дълъг ще ни чака.
Аз съм в твоя свят красив
и сърцето ми говори,
всеки миг е с теб щастлив –
без тъга и без тревоги.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados