В златно утро
Златно утро в тишина,
с вкус от теб започва
и външна светлина
към теб се все насочва.
И топло става в нас отново,
остават в мене твоите следи.
Остава тук и мойто слово
и музика без звук звучи.
Сред безброй океани се скитах,
за пориви нови, жарава.
Но не успях. Дори не опитах
копнежа по теб да забравя.
© Християн Todos los derechos reservados
!!отново поздравлемия за стиха