6 nov 2022, 12:23

Вампири на нощта 

  Poesía » Otra
199 0 0

Задушница

Мъглива нощ

Нарастваща луна...

 

безпътица

Тъй тъмна мощ

Вдигни се и ела...

 

Прихванати 

И впримчени

Душите без тела 

 

Опитват се 

Да хванат теб

В прегръдка на смъртта

 

Но тук съм аз 

Внимавайте 

Вампири на нощта 

 

Вий крийте се 

Но виждам ви 

И в бездната крещя

 

Безмълвие,

А всъщност вик 

На вещата жена

 

Догонва ви 

Изгаря ви 

И в мрак и в светлина

 

И тихо е 

Във нищото

И тъмно е в нощта 

 

И смут е

Във подземието 

Богиня е дошла

 

© Свещен Огън Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??