11 nov 2009, 23:22

Вампирско угощение 

  Poesía » De amor
656 0 2

Тази нощ те каня, мили,
на тежък пир да се гостиш;
да вкусиш ти от мойте сили
и после тихо да заспиш.

 

Сред сенките и балдахина
ще пиеш ти от мойто тяло,
докато ние с теб двамина
превърнем се в единно цяло..

 

Покорно ще ти се отдам,
ще стане болката екстаз.
Никога не ще си сам,
докато съм до тебе аз.

 

Душата своя ще положа
в подноса черен на нощта
и с всяка част от свойта кожа
ще ти показвам любовта.

 

Събуди ли се в теб тогава
хищният и жаден звяр,
ще потъна във забрава,
изгаряща във нежна жар.

 

Кръвта си с твоята ще слея,
ще се оставя в твоите ръце
и нека после да изтлеем
аз и ти като едно сърце.

© Петя Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??