5 abr 2018, 1:48

Вариации на тема „целта*“ 

  Poesía
250 1 0

на битието
и съзнанието е
целта* - небето

 

.....................................

 

целта*
е
небето

 

________________________________

„целта*“, респективно - „цел*“ -

от латински език - „celo“ - сиреч - „небе“

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??