15 abr 2015, 0:39

Ваза от теб 

  Poesía » De amor
410 0 1

 

"Ваза от теб"

 
 
Небесата ще разказват за растежа ти,
кората на дърветата за топлината на дъха ти,
вятърът за силата на упоритостта ти,
дъждовете за мекотата на устните ти,
светкавиците за блясъкът в очите ти,
звездите за мислите в погледа ти,
слънцето за танците на сянката ти,
луната за копнежите преди съня ти,
цветята за нежността на ръцете ти,
пчелите за сладостта на аромата ти,
щъркелите за дълголетието на вярата ти,
мравките за желанието в труда ти,
птиците за красотата на гласа ти,
кучетата за чистотата на душата ти,
времето за черупката на духа ти,
дай Боже, аз да опиша сърцето ти,
и в пръстта ще запазя във ваза теб,
ненапразно живяла си, истински обичал те е човек!
 
 
2015г.
 
третият

© Третият Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • наистина ненапразно е живяла....
Propuestas
: ??:??