Не тръгнах утре
вчера беше късно,
но любовта къде да ти оставя
В хладилника
ще вземе да замръзне,
а вън е топло и прегаря
Ще я поставя тук, до масата
кафето ми нагарча от обида,
а любовта и болна, и самотна
прошепна плахо:
"С теб ще си отида".
© Наталия Божилова Todos los derechos reservados
Хареса ми!
Прегръдка!