4 jun 2008, 15:33

Вечна любов 

  Poesía
524 0 1

Смъртта откъсна те от мен,

но в мислите ми ти си всеки ден.

Дори в земята черна да лежиш,

в сърцето ми навеки ще стоиш.

 

И ако днес не си до мен,

то в спомените мои винаги си с мен.

Не ще забравя нашата любов,

дори Смъртта да те покрие с белия покров.

 

Ще те обичам до сетния си час

и друга не ще обикна аз.

"Обичам те" ще шепне моето сърце

и навеки любовта ни не ще умре.

© Кристиан Александров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Не вярвам,че има такава любов ...
    Някъде някой погуби истинността за "истинските неща от живота"!
Propuestas
: ??:??