1 jun 2015, 0:31

Вечност 

  Poesía » Filosófica
353 0 3

Вечното небе е светлосиньо,
Слънцето върви по своя път,
Таз' хармония не ще загине,
даже и цветята да умрат...
Добро и Зло, Обич и Омраза,
Дори и те са смъртни в този свят,
Те само на Живота са украса
и щом угасне той - и те горят...

© Георги Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??