20 sept 2015, 11:15

Верно откровено 

  Poesía » Otra
415 0 0




Верно откровено

 

Страдам от бруксизъм,

имам нужда от екзорсизъм,

експертизата ще си разкрия

само под хипноза.

 

Още ли да рецитирам,

май и това стига,

не предизвиква въпроси,

освен лексическите.


 

 

© Братан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??