17 feb 2019, 19:08

Весели се душата в мене 

  Poesía » Otra
200 0 0

Весели се душата в мен,
сърцето лудо ми тупти,
защото с всеки минал ден,
ме правиш по—щастлива Ти.

 

Щастлива съм и винаги засмена,
сърцето ми, отново се весели,
защото знам, че съм спасена,
и Бог в свойто царство ме пресели.

 

Щастлива съм, защото знам.. 
когато си отидя от земята,
където е Исус и аз ще бъда там,
вечно с него в небесата.

 

Като тебе Боже, никой няма,
само ти любов ми даваш,
милоста ти е така голяма,
никога не ме оставаш.

 

На душата, даде ми спасение,
много грешки ми прости,
вярвам много, без съмнение,
че някой ден ще ида там, къдет си Ти.

 

Не се съмнявам, никак аз,
че с мене ще си ти до края
и когато дойде моят час,
с теб ще съм, завинаги в рая!

© Виктория Йолова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??