Видях те аз
Видях те аз в среднощен час със друга.
Така омайваше и мен преди.
Но ето, че дошъл момента моето място да заеме друга.
Не, не се плаши, аз свикнала съм веч.
В живота мой има срещи и раздели.
С теб тъй хубаво ми беше,
но живота е реален.
Двама разделени да сме -
Това съдбата отредила е.
© Марияна Димитрова Todos los derechos reservados