ВИНАГИ ЩЕ ИМА ИЗГРЕВИ...
Независимо от всичко, винаги ще има изгреви
и любими хора, с които да ги изживеем.
Винаги ще има песни с романтични припеви,
нали в живота си единствено за тях копнеем?!
Късно вечер златни ще настъпват залези,
ще се молим дълго слънцето да не изгрява,
за да споделиме топли чувства алени,
на другия в очите всеки да се отразява!
Ще се вълнува бурно винаги морето,
шумно сините вълни ще ни завиват,
ще се виждат всяка вечер под небето,
тела в прегръдки как се сливат.
Винаги ще има дъжд и вятър леден,
но те ще топлят двойките във парка,
прегърнати и взор отправили пореден
в хоризонта вечно изгрева ще чакат!
03.08.2015 г. Велин Иванов Гюргаков
© Велин Todos los derechos reservados