23 may 2015, 1:29

Виновен 

  Poesía » De amor
516 0 1

Виновен е открадна ти сърцето
открадна и душата ти
но ти сама знаеш че това което
взе и тръгна бе самата ти

 

А ти какво си взе от него
в замяна на времето изгубено
един път в своето сърце прие го
и видя красивото загубено

 

Знанието че си тръгва те убива
на себе си вече не приличаш
не искаш в студ да те увива
и знам че знаеш - много го обичаш

© Николина Згуровска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??