Ако джобът ти е празен –
приемът ти в нея не е напразен,
че за политиците България е рай
и туй, уви, няма край...
Затуй всеки към нея се стреми
и сипе над опонентите си стрели,
че да си на власт е тъй приятно –
туй на всеки е понятно.
© Георги Todos los derechos reservados