29 jul 2015, 9:33

Влюбен 

  Poesía » De amor
316 0 4

Влюбен /преработено/

 

Каква е таз неземна сила,

която дойде между нас,

нима в косата ти от свила,

се крие твойта женска власт?!

 

И в синевата на очите

аз нашата любов видях.

О, ти ми влезе във гърдите,

аз щом за пръв път те видях!

 

Ти щом погледнеш  срамежливо

и чуя твоя нежен глас,

сърцето ми така се свива,

че бих изпаднал във несвяст!

 

За пръв път истински обичам

и търся смисъл във това,

на нашата любов се вричам

и съм пред теб на колена!

   29.07.2015г. Драгойново

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??