1 nov 2020, 7:28

Влюбен в теб 

  Poesía » De amor
213 0 0

Погледни към звездите тази нощ и ще ме видиш някъде сред тях сега.

Как блещукам ярко аз и за твоята любов сияя. 

Ще усетиш, полъха на вятъра студен,през тялото ти да минава

и мисълта за мен ще те топли тя тогава.

Помни,че винаги ще съм до теб,във радост и във болка.

Няма да те нарани поет който иска да премахне тази болка. 


 

Колкото е тъмно там навън,във моята душа е светло. 

Защото чувството което моето сърце към теб изпитва

е като светлина от безграничната любов сега.

Ще съм там където си и ти,защото в теб съм влюбен разбери.

Влюбен до уши във теб съм разбери и друга никоя не ще те замени.

© Борислав Александров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??