16 oct 2007, 11:02

Влюбена 

  Poesía
1175 0 11
Влюбена,
очите ми сияят!
Чувствам силна радост във сърцето си!
Боже,
помогни да я запазя
и напътствай любимото момче!
Смея се,
изпълнена с надежди,
вечерите често не заспивам...
Будя се
отново със едничка мисъл,
лицето ти отново във съзнанието сияе.
Ходя,
поздравявам непознатите,
щастлива съм, че всеки съществува
Моля се
единствено на Бога
да запази любовта ми и да я превърне във реалност!

Влюбена!
Очите ми сияят!
Отново с твоя образ ще си легна!...

© Илияна Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??