7 oct 2007, 10:24

Влюбената в онзи 

  Poesía
584 0 3

"Влюбената в онзи!" -
винаги наричаш ме така...
Влюбена? Зависи...
... Но все пак, да, това е любовта...




"Влюбената в онзи"
пак задава се, нали?
Да, идвам, тръгнала сама...
Безбожно тежко е да сме сами!




"Влюбената в онази!"
Да, влюбена съм, да!
Но ти си онзи...
Защо не го разбра?

© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??