31 ago 2005, 15:12

Влюбвания на 16 

  Poesía
1156 0 1
Пети ден чакам писмо.
Запознахме се на плажа.
"Колко си красива девочка",каза той.
"Обичам те,момиче"...
Откликвам с ярост непозната.
В града леглото вечер
запотява се със сладък спомен,
изтрит от употреба.
Връщам като стара лента
всяко действие и дума.
Но писмо не получавам,
телефонът ми мълчи...
Ден шести
Заминавам.На село.
Срещам други хора.
И него.Друг,
но със същото име.
Лятно влюбване...

© Вероника Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Имало е потенциал да стане хубаво стихотворение. Замисъл е добър, но изпълнението не.
Propuestas
: ??:??