21 sept 2011, 13:39

Внезапно 

  Poesía » De amor
441 0 1

Спокойствието ми се срути

като Вавилонската кула.

По непредсказани маршрути

и с неизследвана молекула

твоето съществуване дните ми разтресе.

Забравих кога съм родена,

забравих си адреса...

Изгаря ме пот студена

и две сърца в гърдите ми бият.

Мечтите  ми  все по теб болят,

разумът ми е вързан с магия...

На Тоя или на Оня свят -

все едно - ще те открия!

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??