внимателно с мен
и внимателно с думите
които като сандали
обуваш и после с
тях се разхождаш
по песъчливите
ми брегове
разхождаш се
по бреговете на
търпението ми
внимателно с мен
и внимателно с думите
мълчанието
хората
целувките по шията
по върха на пръстите
погледите на хората
в метрото
и книгите които
имаш да ми връщаш
внимателно с мен
и внимателно с думите
обещавам
и аз да внимавам
обещавам да те
забравя
внимателно
© Питър Хайнрих Todos los derechos reservados
още по внимателно стъпвах
внимавам ...
...
...