Кому ли е нужна войната?
Тя носи само разруха и смърт.
Черна кръв, попила в тревата,
мъртви тела по прашния път.
Невинни жертви взема войната.
Убива таланти, хора безброй.
Без сълзи плачат сърцата,
децата са гладни, без дом.
Земята обвита е в пламъци...
Полудял ли е тоз` свят?!
Кажете защо вие, странници,
рая превръщате в ад?!
© Или Дадарова Todos los derechos reservados
Какво е рай?
Какво е ад?
Какво е реалност?
Какво е смъртта?
Какво е животът?
Какво става на края?