5 nov 2014, 7:51

Вратите на миналото се отварят 

  Poesía » Filosófica
555 1 1

Вратите на миналото се отварят,

а там, вътре – забравени немеят

спомените стари и не отговарят,

захвърлени – самотно си живеят.

 

И със страх посягаш към входа,

но краката от тъга не се движат,

миналото няма никаква изгода,

докато бъдещето гони престижа.

 

С обещания, към бъдещето младо,

а за миналите години – отправени,

че спомените стари не са торнадо

и никога няма да бъдат забравени.

© Никица Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Но е добре да бъдат забравени, защото, както сам казваш:
    "от миналото няма никаква изгода"
Propuestas
: ??:??