8 abr 2015, 22:52

Време 

  Poesía » De amor
445 0 0

Остатъци тайно се подготвят да станат излишни в най-скоро време
и с карти на масата среднощен крадец изписва числото седем.
Загадъчна фигура почти инцидентно отвлича вечерната рокля,
а гримирани погледи надничат с глас и ровичкат с изтънчена ловкост.
Ръкави навити нагоре и мокри не пречат на скритото кухо внимание -
безполезна привързаност протяга ръка и подрежда, подрежда старание.
Точно преди девет минути плах телефон с нетърпение чака писък
и всичките много цени стават малки и за странни последици мислят.

Укротено до нула предателство гузно търси фалша в излишна шега -
мълчейки ще загубиш един упрек време, а времето е на моя страна...

© Ел Асенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??