23 feb 2006, 11:16

времето... 

  Poesía
661 0 0
Времето-тече,
размива се и
се топи.
Бяга от мен.
Спринтира.
Мъча се да го догоня,
а то седи-
абсолутно неподвижно...
и безмълвно.
Вися в безвъздушния вакуум
от мигове,секунди и часове.
Броя моментите...
безвъзвратно изгубени
мечти.

© Пролет Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??