26 ago 2009, 23:20

Времето е чуждо 

  Poesía » De amor
583 0 1

ВРЕМЕТО Е ЧУЖДО

 

Не съм писала от много дълго;

стихове, писма, любов...

времето е чуждо.

А толкова много искам да разкажа.

Но времето остава чуждо.

Ако можех без думи да говоря.

Стихове без мастило да редя,

щях да ти изпратя най-горещите писма.

Ако можех, на всички щях да кажа,

че съм най-щастливата жена.

Но кой би разбрал мен и неизказаното

в моята душа.

Кой би ми повярвал, че времето е чуждо.

© Лили Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Предлагам ти да замениш "огрена" със " си озарена"!!! Ноооо, просто предлагам - избора си е твой Поздрави
Propuestas
: ??:??