3 nov 2019, 9:49

Времето с теб 

  Poesía » De amor, Otra
245 0 0

Времето с теб –

Няколко кучешки стъпки...

Безкрайност от мисли... 

Ударите на сърцето ми... 

Безмълвно безвремие... 

© Екатерина Глухова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??