26 sept 2007, 15:43

Връзваш ръцете ми... Притискаш тялото ми към теб... 

  Poesía
674 0 1

Obra no adecuada para menores de 18 años

 

Връзваш ръцете ми, дърпаш ме...

Притискаш тялото ми към теб...

Хващаш ме за косата, приплъзваш се

и прокарваш по мен кубче лед...

 

 

 

 

 



Жадно захапваш устните мои,

разкъсваш блузата с уста...

Докосваш с ръце гърдите мои

и прокарваш език след това...

 

 

 

 

 




Захапвам с моите устни

врата ти и твоята уста...

Слизаш надолу...

Между мойте бедра...






© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Рени, ти си под 18 Защо четеш? Шегувам се, разбира се
    А за стихотворението, поздрави! Малко настръхнах... мъничко...
Propuestas
: ??:??