Все едно че е с бели снежинки нощта
и под тежките облаци лягам;
все едно се опитвам да пална свещта,
а пък вятърът ми я събаря;
все едно че се влюбих във Снежния Елф –
тъй студено и толкоз самотно;
все едно че съм влязла във Зимен Дворец,
а пък искам с любов да го стопля.
© Павлина Гатева Todos los derechos reservados