27 abr 2006, 20:19

Всеки ден 

  Poesía
821 0 2

Всеки ден

Всеки ден те виждам - в даскало, дори навън,
всеки ден ми се усмихваш с почти невинната приятелска усмивка,
всеки ден ме заговаряш с дежурното ,,здравей"  и отминаваш,
всеки ден мечтая да те имам, да те прегърна и целуна,
всеки ден боли ме!
Нима ти някога ще разбереш, че те обичах и винаги ще те обичам!

© Анна Великова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??