Всеки път, когато съм сред вас!
Много съм щастлива аз.
Всеки втори и четвърти ден.
Голям празник е за мен.
Защото всички мои приятели,
които бяхте до мен.
Правите щастлив всеки един момент,
в който сме едно!
Харесва ми да сме заедно!
14.02.2024
© Нина Петкова Todos los derechos reservados