28 feb 2019, 7:32

Всеприсъстващ 

  Poesía
357 1 0

 

​​​​​​Ще ме намериш

в песента на вятъра,

в слънчевия лъч 

ще ме познаеш...

 

Ще ме чуеш 

във звука на ехото,

красотата на живота

все на мене ще ухае...

 

Тук съм

във очите на децата,

във смеха най-искрен,

в радостта най-свята...

 

Тук съм

долу при цветята

​​​​​​в песента най-тиха,

за човека непозната...

 

Тук съм

в любовта и във тъгата,

на очите ти съм вътре във сълзата...

 

Тук съм Аз,

дори изпълвам самотата,

тази дума е за мене непозната...

 

Ще ме чуеш 

в лоното на мрака най-дълбок,

Аз често посещавам го

и чакам ехото от твоя зов...

 

 

 

​​

© Свещен Огън Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??