17 feb 2023, 9:25

Всички цветя 

  Poesía » De amor
546 0 0

    

      Всички цветя

 

Всички цветя ще запазя за тебе,

всички цветя ще ти пратя във дар.

Чакай ме само в безкрайното време,

в тихата улица с обич и жар!

 

Чакай ме само когато навънка

бавно се спуска над всичко нощта

и във небето отново се вдига

огнена, златна, красива луна!

 

Толкова тайнствено, синьо и чудно

ще ни намигат в небето звезди.

Ще ме прегърнеш ли силно, безумно

и ще изтриеш ли всички сълзи?

 

Ще разбереш ли сърцето, което

в тебе открива любов и мечти?

Ще ме дочакаш ли? Тука съм – ето,

малко надежда за мен остави!

                     Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??