13 feb 2019, 0:10

Всичко 

  Poesía » Verso libre, Otra
506 0 0

Да имаш всичко, казват, е блажено

Хората през живота го мечтаят,

очакват и

бленуват за момента, в който

Социалният съвет реши, че имат Всичко.

Но да притежаваш значи да поддържаш и да се раздаваш...

И когато имаш Всичко - започваш всичко и да даваш.

Уморен и празен - даваш, даваш, за да притежаваш.

Уморен и празен - благодариш и продължаваш.

Знаеш - не би понесъл да си пълен.

Да си пълен, но сред празнотата. 

© Ния Станчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??