12 oct 2010, 15:42

Всяка нощ... 

  Poesía » De amor
732 0 4

***

 

Всяка нощ аз напускам земята,

прекосявам планети, звезди,

през вселени съвсем непознати

преминавам по твойте следи.

 

И в отвъдния свят на мечтите

по безкрая на краткия миг

те докосвам с очи по очите

и се раждам със шепот и вик.

 

 

© Христина Радомирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??