12 oct 2007, 9:47

Втори живот 

  Poesía
665 0 10
Когато цвете е откъснато
от нечия ръка,
когато коренът прекъснат е
без спомен от тъга,
е нужна нежна грижа
и малко топлина,
нов дом, саксия малка
и капчица вода.
Когато ти си тръгваш
от своя роден дом,
но стъпките си търсиш
в нощта от чужд балкон,
е нужна длан гореща,
обичащо сърце,
които път ти дават,
за да вървиш напред.

© Валентина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??