Вяра
ВЯРАТА е нещо много ценно,
а когато тя е споделена-безценно.
Да вярваш в бога е нещо съкровено
едно чувство силно, лично, необикновено.
Да вярваш на роднини и близки е нормално,
ако те подведат,боли и ти се струва нереално.
Да вярваш на жената която е до теб,
взаимно, това е най-важното в Любовта.
Да вярваш на другар,на приятел,
да е истински и най вече Човек,
с ценностите от миналия век.
Ако те предаде наречи го ПРЕДАТЕЛ,
забрави за него, продължи напред,
назад не обръщай глава.
Има и други хора различни,
добри, лоши, силни или безлични.
С Вяра живеем всички в този свят,
най-важно е човек да бъде душевно богат.
© Валентин Миленов Todos los derechos reservados