Посветено на моето приятелче
Dark Shadow
Не искам да си тъжен.
Моля те, с усмивка ме дари.
Сила в тебе има. Вярвай в
в детските мечти.
Излез от сенки мрачни.
Стисни юмрук и се бори.
Ангелът над теб е вечен.
Смел по пътя ти върви.
Надежда винаги ще има.
Както има светлина.
Обичай себе си, човече.
За да те обича и Света!
© Виолета Todos los derechos reservados