16 dic 2007, 12:30

Вълшебен миг 

  Poesía » De amor
740 0 4

                                                  Вълшебен миг
Ела с мен в нощта
да събудим нежността.
Нека покажем на света,
че номер едно сме ние сега.

Тръгвайте на мига.
Купонът ни чака в нощта
да разпалим нашите тела.
Да бъдем грешни сега,
това ни е в кръвта.

Писна ми все добра да бъда
и сама да стоя у дома.
Но тази нощ няма да е така.
Ще се запозная най-накрая с любовта.

Грешна нощ е сега,
но какво пък от това.?
Грешни сме и ние така
повече от всякога.

Виждам, че ме искаш ти.
Нощта е пълна с мечти.
Очите ти не могат да излъжат мен,
казват ми всичко за теб.

Вълшебен миг е това
да бъда с теб сега.
Искам вечно да продължи
и само мой да бъдеш ти.

© Йоанна Конова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • не оставяй чалгата да влияе на творчеството ти...
  • Супер песен ще излезе от това
  • Само така батковото-привет от един плевенчанин!!!
  • Фен съм ти! Дивен фен, ясен, като тоз прекрасен зимен ден, баси, толкова съм вдъхновен... ооо, Еваело... он па е благословен!
Propuestas
: ??:??