1 dic 2006, 10:19

Вълшебна нощ 

  Poesía
633 0 3

Бавно слънцето залязва
И сърпът на луната се показва.
 Безброй звездички светят на небето
 И блясъкът им стига чак в сърцето.

 Красива нощ...
Обгърни ме с
мека
тъмнина,
 Сложи край на тази самота,
 Приюти нещастната душа,
 която към тебе протяга ръка.
 Дари ме с късче топлина,
Дай ми сила да посрещна деня!
 
Звезди в очите ми се взират,
 Сълзите бавничко умират,
 Тишината нежно ме прегръща
 И нещо в мен се преобръща...
 
Сега разбрах...
Вече не съм сама -
 С мен е нощта...

Вятърът гали лицето,
Радост изпълва сърцето.
Луната тихо се усмихва,
Болката в мен притихва...

Не искам този миг да си отива...

Истински живея само сега -
Когато усещам дъха на нощта...

 

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??