8 abr 2009, 8:45

Върнах се 

  Poesía » Otra
695 0 11
Върнах се. Какво да нося? Здраве.
И умора, колкото света.
И което на очите пари,
и което топлеше кръвта.

Къщата ми като на колèне.
И на двора - всички времена.
Слънцето затича срещу мене,
да ми каже лоша новина.


 


© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??