5 ago 2016, 8:12

Върни ми любовта 

  Poesía » De amor
487 0 0

Върни ми любовта,
не казвай сбогом,
аз тихо ще обичам,
на теб се обричам.

Върни ми любовта,
аз стоя коленичил,
не бягай в полята,
загубих ти следата.

Върни ми любовта,
не тръгвай от душата,
от тебе няма вест
и аз съм тъй злочест.

Върни ми любовта,
не казвай сбогом,
аз отново изгарям
и в нощта изчезвам.

© Димитър Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??